A biztonságos ivartalanítás

Rendelőnkben egy különleges módszerrel, a vérzés kockázatának a minimálisra csökkentésével, a legbiztonságosabb módszerrel ivartalanítjuk a lány és fiú kutyusokat, cicákat, tengeri malacokat , nyulakat, görényeket stb.

Miért a legbiztonságosabb?

  1. Rövidebb ideig tart bármilyen módszernél
  2. Lekötés nélkül történik, tehát nincs mi lecsússzon utóvérzést okozva
  3. A képen látható szövetegyesítő készüléket használjuk, tehát műtét alatt sincs vérzés

Miben tér el a hagyományos ivartalanítástól?

  1. Lényegesen kisebb vágás a hasfalon
  2. Az ébredés kiváló, már aznap jól érzi magát kedvencük
  3. Kismértékben  költségesebb a megszokott ivartalanításnál

Az országban jóformán egyedülállóan végezzük ezt a műtét típust, igy érdemes rá jelentkezni  az idei őszi-téli szezonban tartott kedvezményes időszakban!

Az árakról az előzetes vizsgálat alatt adunk tájékoztatatást (az állat súlyától függően az árban kismértékű eltérés lehetséges).

-az ár tartalmazza: az előzetes konzultációt, a fizikális vizsgálatot, bódítást, vénakanült és annak behelyezését, intravénás altatószer beadását, infúziós szereléket, infúziót, általános műtéti költséget (pl steril kesztyű, steril műtősruha, steril eszközök, műtéti terület steril előkészítése), intubálást, gépi altatást (isoflurannal), a műtét elvégzését, seb zárását steril varrófonalakkal (4 rétegű sebzárás: 3 réteg felszívódó, majd a bőr nem felszívódó varrattal való zárása), fájdalom csillapítókat, antibiotikum beadását, ébredés alatt asszisztensi felügyeletet, műtét utáni kutyaruhát/gallért

-műtét előtt javasoljuk vérvizsgálat elvégzését

-a varratszedés ingyenes

Figyelem! Rendelőnkben elérhető a csak lány kutyáknál elvégezhető

LAPAROSZKÓPOS ivartalanítás

is, mely az eszközigényessége és az előkészületek hosszúsága miatt drágább eljárás. Biztonságban és időtartamban nem hosszabb mint a fent ajánlott módszer. Előnye, hogy nagyon kis lyukon keresztül lehet elvégezni (0,5 és 1 cm lyuk)! Ez jelenleg a legmodernebb módszer, melyet Magyarországon szintén csak nagyon kevés állatorvosi rendelőben végeznek.  A laparoszkópos ivartalanítás előtt vérvizsgálatot minden esetben elvégzünk.

 Az árakról az előzetes vizsgálat alatt adunk tájékoztatást.

Szeretettel várjuk rendelőnkben egy INGYENES konzultációra.

Jelentkezni: +36 1 240 0716

GIZMÓK team

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.