Szív-bőrféreg szűrési akció

Szív-bőrféreg szűrési akció

Kedves Gazdik!

 

MÁRCIUS-ÁPRILIS HÓNAPBAN IDÉN IS SZÍV-ÉS BŐRFÉRGESSÉG SZŰRÉSI AKCIÓT HIRDETÜNK

 Fontos információk:

  • Szűrés nélküli megelőző gyógyszerezéssel veszélyeztetik kutyájuk életét, mivel a véráramban elpusztult lárvák az ereket elzárva trombózist okozhatnak!
  • Zoonózis! (fertőzött kutyából vért szívott szúnyog az emberbe beolthatja a lárvákat)
  • Most gondos gazdijaink akár 5000Ft-ot is megtakaríthatnak!
  • További információk a témáról: http://gizmok.hu/tudastar/tamadnak-a-sziv-es-borfergek/

 

Az akció részletei:

Az akció időtartama:    2018. március 14. – április 30.

A komplett szűrés eredeti ára: 10.000 Ft

Akciós ár, akár: 5000 Ft

 

  1. Akciós időszakban azon pácienseink részére, akik a teljes, 6 havi megelőző Nexgard Spectra tablettás kezelését megvásárolják kutyájuknak, a szűrést 50% kedvezménnyel, 5000Ft-ért biztosítjuk!A Nexgard Spectra tabletta teljeskörű védelmet biztosít mind kullancs és bolha, mind pedig a szúnyogok által beoltott szív- és bőrféreg lárvák ellen. A tablettát havonta szükséges adni, ízletes, jutalomfalatként kialakított készítmény formájában, a hatása gyors, a beadást követően már 8-12 óra alatt képes fellépni a vérszívó élősködőkkel szemben.
  2. Akik már kullancs- és bolha ellen más típusú védettséget választottak(3 hónapos, korábban vásárolt tabletta vagy cseppentős spot on készítmények, nyakörvek), ott sem szabad megfeledkezni a szív-bőrférgesség elleni havonkénti védekezés fontosságáról. Ezért ebben az esetben a 6 havi teljes szúnyog-szezon alatti milbemicin hatóanyagtartalmú tablettát vásárló pácienseknek a szűrést 20%-os kedvezménnyel, 8000Ft-ért biztosítjuk!A Milprazon tabletta biztonságos, tablettás féreghajtó készítmény, 30 naponkénti adagolásával biztosítható a szúnyogok által beoltott szív-bőrférgek elleni védelem.
  3. Azoknak, akik 2018-ban nálunk csináltatták meg a szív- és bőrférgesség szűrést, szintén szeretnénk kedvezményt biztosítani, így amennyiben egyszerre 6 havi Nexgard Spectra tablettát vásárolnak 10%, ha 6 havi Milprazon tablettát vásárolnak, akkor 5% kedvezményt biztosítunk.

 

Fontos, hogy a szűrést évente szükséges megcsináltatni (akkor is, ha tavaly vagy azelőtt már negatív lett a kutyusuk) még a védekezés megkezdése előtt!
A védekezéshez szükséges készítményeket is csak negatív szűrési eredményt követően biztosíthatjuk!

 

Az akció igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges (06 1/240-0716 vagy info@gizmok.hu)!

 

Üdvözlettel: Gizmók Csapata