Áprilisi szív-bőrféreg szűrési akció

ÁPRILISI AKCIÓ!!!

Kedves Gazdik!

ÁPRILIS HÓNAPBAN IDÉN IS SZÍV-ÉS BŐRFÉRGESSÉG SZŰRÉSI AKCIÓT HIRDETÜNK ÉS KEDVEZMÉNYES VÉDEKEZÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK KEDVENCÉNEK!

 

A betegségről és a szűrésről és annak fontosságáról részletesen az alábbi linken tájékozódhatnak:

Támadnak a szív-és bőrférgek!

Hogyan is néz ki az akció, mit tartalmaz?

Az akciót igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki, aki felelős gazdiként szűrést csináltat, valamilyen formában, de kedvezményhez juthasson.

  1. Április hónapban azon pácienseink részére, akik a teljes, 6 havi megelőző Nexgard Spectra tablettás kezelését megveszik kutyájuknak, a szűrést ingyenesen biztosítjuk! A Nexgard Spectra tabletta teljeskörű védelmet biztosít mind kullancs és bolha, mind pedig a szúnyogok által beoltott szív- és bőrféreg lárvák ellen. A tablettát havonta szükséges adni, ízletes, jutalomfalatként kialakított készítmény formájában, a hatása gyors, a beadást követően már 8-12 óra alatt képes fellépni a vérszívó élősködőkkel szemben.
  2. Akik már van kullancs- és bolha ellen más típusú védettséget választottak (3 hónapos, korábban vásárolt tabletta vagy cseppentős spot on készítmények, nyakörvek), ott sem szabad megfeledkezni a szív-bőrférgesség elleni havonkénti védekezés fontosságáról. Ezért ebben az esetben a 6 havi teljes szúnyog-szezon alatti milbemicin hatóanyagtartalmú tablettát vásárló pácienseknek a szűrést 50%-os kedvezménnyel, 3500Ft-ért biztosítjuk! A Milprazon tabletta biztonságos, tablettás féreghajtó készítmény, 30 naponkénti adagolásával biztosítható a szúnyogok által beoltott szív-bőrférgek elleni védelem.
  3. Azok, akik már a korábbi hónapokban nálunk megcsináltatták a szív- és bőrférgesség szűrést, azoknak is szeretnénk kedvezményt biztosítani, így amennyiben egyszerre 6 havi védekezésre alkalmas készítményt vásárolnak, mindegyikből 10% kedvezményt biztosítunk (Nexgard Spectra, Milprazon tabletta).
  4. Akik szeretnének repellens (távoltartó) készítménnyel is kombináltan védekezni a szúnyogok ellen, azok bőrre cseppentős spot on készítményt vásárolhatnak 20% kedvezménnyel rendelőnkben (Vectra 3D)! Ez a csepp egy hónapig védi kedvencüket kullancs és bolha ellen egyaránt.

 

Ne feledjék, hogy a szűrést évente szükséges megcsináltatni (akkor is, ha tavaly vagy azelőtt már negatív lett a kutyusuk) még a védekezés megkezdése előtt! A védekezéshez szükséges készítményeket is csak negatív szűrési eredményt követően tudjuk biztosítani.

 

Az akció igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges (061/240-0716 vagy info@gizmok.hu)!

 

Bármilyen kérdés felmerülne, keressék bizalommal Kollégáinkat a rendelőben személyesen, telefonon (061/240-0716) vagy emailben (info@gizmok.hu)!

 

Üdvözlettel: a Gizmók Rendelő csapata