Munkatársak

Orvosok:


Dr. Bánhidy Johanna

klinikus állatorvos, kisállatgyógyász szakállatorvos

rendelő vezető

2002-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. A végzést követően több állatorvosi rendelőben is dolgoztam, többek között az Egyetem egzotikus szakrendelésében is egy évig részt vettem. Későbbi munkahelyemen is volt lehetőségem több egzotikus kedvencet gyógyítani, ezért a belgyógyászat mellett ez a másik szakterületem. 2011-ben klinikus szakállatorvos diplomát szereztem, majd nem sokkal később megnyitottuk Dr. Faluvégi Andrással a Gizmók Állatorvosi Rendelőt. Most otthon vagyok az ikreinkkel, és emiatt a rendelő mindennapi munkájában nem veszek részt, viszont továbbra is ellátom a vezetői és szervezési feladatokat.

Dr. Faluvégi András

klinikus állatorvos

sebész, endoszkópos szakorvos

2000-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Az egyetemi évek alatt is a sebészet volt a fő érdeklődési területem, a gyakornoki évet is a Sebészeti Klinikán töltöttem. A végzést követően pár évig a versenytáncos karrierem miatt minisztériumi állást töltöttem be, majd ezt követően 7 évig teljesen a versenytáncnak szenteltem az életem. Sok siker és sok szép élmény után végül 2011-ben, a rendelőnk nyitásakor abbahagytam a versenyzést és újra foglalkozni kezdtem az állatorvoslással. Ma már csak oktatom a táncot, így a rendelőnk munkájában meghatározó szerepet tudok betölteni a műtétek és a műszeres diagnosztikai vizsgálatok (röntgen, ultrahang, endoszkópia) terén. Mindig is érdekelt a csontsebészet és az endoszkópia, így ezeken a területeken képeztem és képzem magam tovább jelenleg is.

 

Dr. Bedi Dóra

Klinikus állatorvos, általános sebész

Az Állatorvosi Egyetemen szereztem diplomámat, 2016-ban. Azonnal csatlakoztam egy érdi kisállatkórházhoz, ahol több, mint másfél évet töltöttem. 2017-ben váltam a Gizmók csapat tagjává. Főbb érdeklődési területeim a lágysebészet és az endoszkópia. Számomra munkámban igazán fontos az állatok iránt érzett szeretet és empátia. A vágy, hogy kisállataik egészségesek maradjanak, vagy meggyógyuljanak. Rendkívül lényeges továbbá az alaposság, precizitás. Kérem, forduljanak hozzám bizalommal!

 

Dr. Szécsényi Dóra

klinikus állatorvos

belgyógyász, onkológus

A mai napig örömmel tölt el, hogy amikor megkérdezik, mivel foglalkozom, kimondhatom: állatorvos vagyok! Óvodás korom óta vágytam erre, néha ugyan megfordult a fejemben, hogy gyerekorvos, vagy a madarakkal foglalkozó tudós (ornitológus) legyek, végül rájöttem, én minden állatot szeretek, és maga a gyógyítás „művészete” is nagyon érdekel! A Budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemet 2002-ben végeztem el, és mivel a belgyógyászat szakterülete érdekelt a legjobban, az Egyetem Belgyógyászati Tanszékén kezdtem pályafutásomat. Az itt töltött 3,5 év alatt lehetőségem nyílt a kórházi és ambuláns betegellátás mellett a külföldi és magyar állatorvostan-hallgatók oktatásában (angol és magyar nyelven), onkológiai kutatásokban és kezelésekben is részt venni. Nagyon sokat tanultam az egyetemi kollégáktól, a mai napig az itt szerzett gyakorlat képezi állatorvosi tudásom alapját, amelyet persze igyekszem folyamatosan fejleszteni. Az Egyetemen töltött évek után rövid ideig dolgoztam Budapesten és környékén állatorvosi rendelőkben és állatpatikákban, majd első gyermekem születése után kb. fél évvel (2011-ben) keresett meg volt egyetemi évfolyamtársam dr. Bánhidy Johanna, hogy dolgozzak náluk, mert párjával, dr. Faluvégi Andrással saját rendelőt nyitnak. Természetesen örömmel elfogadtam az ajánlatukat, nagy megtiszteltetés volt ez számomra, és a Gizmók Állatorvosi Rendelő megnyitása óta itt próbálom legjobb tudásom szerint ellátni a rám bízott beteg állatokat. 2014-ben a második gyermekem születését követő kb. 1 éves szünet után tértem vissza a Gizmók Állatorvosi Rendelő csapatába.

Asszisztensek:

edit-honlapra-kicsiNagy Edit

okleveles asszisztens

Az állatok gyermekkorom óta tartó szeretetén alapuló vágyam, hogy egyszer majd velük, illetve értük fogok dolgozni 2016-ban vált valósággá. Miután elvégeztem az állatorvosi asszisztensi tanfolyamot, a Gizmók Állatorvosi Rendelő-ben kaptam lehetőséget, hogy egy elhivatott csapat tagjaként segítsem az állatok gyógyulását. A vágyam megvalósulása életpálya módosítással járt, de megérte. A Gizmók önzetlen segítségének köszönhetően most azt érezhetem, hogy a „helyemen” vagyok.

Erdős Krisztina

okleveles asszisztens

Pályám kezdetén évekig irodavezetői és pénzügyi pozícióban dolgoztam magán és állami vállalatoknál, de érdeklődésem idővel csökkent ezen területek iránt. Párom, látva, hogy nem érzem jól magam a bőrömben, egyszer csak megkérdezte, mit csinálnék szívesen? Erre azt válaszoltam: állatokkal szeretnék foglalkozni! – így életpálya változtatásba kezdtem, hogy megvalósíthassam álmaim. 2014-ben elvégeztem az Állatorvosi-, állategészségügyi szaksegéd tanfolyamot, új szakmám 2016 év elején vált hivatássá. Két kisállatkórházban dolgoztam asszisztensként, mielőtt 2017 őszén csatlakoztam a Gizmók csapatához. Itt úgy érzem, megérkeztem!